بیمارستان شهید دکتر لبافی نژاد بدنبال بازگشائی دانشگاهها متعاقب انقلاب فرهنگی در سال 1360 شروع به کار نمود و بتدریج با فراهم شدن امکانات و تجهیزات به روند رو به رشد خود ادامه داد و با جذب نیروهای پزشکی متعهد و متخصص که بدنبال پیروزی انقلاب اسلامی جهت خدمت به کشور بازگشته بودند و بکارگیری آنها فعالیت جدی خود را آغاز نمود.
در همان ابتدا رسیدگی به امور مجروحین جنگی و کمک به مصدومین شیمیایی در اولویت کاری این مرکز بود به نحوی که عمدتاً تختهای بیمارستان به مداوی مجروحین جنگی اختصاص یافته و این روند تا ایام پایانی جنگ تحمیلی ادامه داشت .
همزمان با راه اندازی بیمارستان مقدمات الحاق آن به سیستم آموزشی نیز فراهم شد. ابتدا این مرکز جزء مجتمع آموزشی وزارت بهداری بود و سپس به دانشکده طالقانی و متعاقباً به دانشکده پزشکی قدس ملحق شد و نهایتاً بدنبال تشکیل وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشکی بعنوان یکی از بیمارستانهای آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درآمد. در حال حاضر این مرکز از بیمارستانهای سازمان تأمین اجتماعی بشمار می رود ولی از نظر آموزشی زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی می باشد. با فعالیت همکاران عزیز تمام بخش های بیمارستان، از نظر آموزشی مورد تأئید دبیرخانه شورای پزشکی و تخصصی قرار گرفته است و دستیار تخصصی و فوق تخصصی و تحصیلات تکمیلی و کارآموز و کارورز و به عبارتی تمام رده های فراگیر در این مرکز مشغول آموزش هستند. امروز به لطف پروردگار و مساعدت اساتید و متخصصان متعهد، این مرکز گامی بزرگ و استوار در راه پیشبرد اهداف علمی و آموزشی برداشته و به یکی از بزرگترین مراکز آموزشی دانشگاهی کشور تبدیل شده است.
- ارائه بالاترین سطح خدمات درمانی در رشته های (چشم- ارولوژی- قلب- ریه- عفونی- داخلی- نفرولوژی و …)
- ارائه روشهای نوین درمانی و جراحی در زمینه های مختلف
- تربیت نیروی انسانی کارآمد و موردنیاز کشور در رشته پزشکی و رشته های وابسته در سطوح تخصصی و فوق تخصصی
- ارائه خدمات درمانی به بیماران کشورهای همجوار
- پذیرش فراگیر دوره های فلوشیپ و فوق تخصصی از کشورهای منطقه
- ارائه شاخص های کمی و کیفی سلامت در سطح کشور
- ارتقاء رضایت مندی مشتریان داخلی و خارجی و نهایی
- توسعه عملکرد نیروی انسانی از طریق ارتقاء انگیزه کاری و آموزش حین خدمت