بهترین جراح پستان در تهران

بهترین جراح پستان در تهران

جراح سینه با توجه به تخصص خود، در بررسی و درمان مشکلات مربوط به سینه فعالیت می‌کند. در مواردی که بیماری سرطان پستان مشخص شود، جراح پستان وظیفه بررسی و درمان این بیماری را بر عهده دارد. متخصص پستان نیز در کنار جراح، نقش مهمی در مراقبت و پیگیری بیمار دارد. در برخی موارد، برای بهبود زیبایی سینه، جراح زیبایی پستان می‌تواند از روش‌هایی مانند لیفت سینه یا پروتز سینه استفاده کند. متاسفانه، سرطان سینه یکی از شایع‌ترین سرطان‌ها در بین زنان است. بر اساس آمار، بیش از 20 درصد از مبتلایان به سرطان پستان در ایران زیر 40 سال هستند و میانگین سن ابتلا به این سرطان در ایران، 45 تا 55 سالگی است. برخی از داروهای مرتبط با درمان سرطان پستان عبارتند از: تاموکسیفن، رالوکسیفن، اگزمستان و آناستروزول. در زمینه درمان سرطان پستان، روش‌های جدیدی مانند CAR T-Cell Therapy وجود دارد که با تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل سلول‌های سرطانی کمک می‌کند.

در ادامه قصد معرفی دكتر فوق تخصص جراحي سينه تهران، را داریم؛ پس با ما همراه باشید.

1. دکتر وحید حریری، متخصص پستان

متخصص جراحی عمومی و فلوشیپ جراحی پلاستیک و جراح پستان

دکتر حریری، متخصص پستان

دوره پلاستیک و جراحی پستان در بیمارستان سن لویی و ژرژ پمپیدو پاریس | دوره لاپاراسکوپی در بیمارستان ژورژ پومپیدو فرانسه

دوره جراحی عروق در کلیولند کلینیک آمریکا | دوره جراحی پلاستیک در دانشگاه کیس وسترن در شهر کلیولند آمریکا

فلوشیپ جراحی پلاستیک دانشگاه علوم پزشکی تهران

ویژگی خاص دکتر حریری در بین جراحان سرطان پستان به عنوان یک جراح پستان در تهران می تواند فلوشیپی یا دوره تخصصی ایشان در جراحی زیبایی باشد که موجب حفظ اصول جراحی پلاستیک و حفظ زیبایی پستان ها در حین جراحی سرطان و جراحی های درمانی پستان می گردد.

آدرس مطب میدان آرژانتین، خیابان الوند، روبروی بیمارستان کسری، بن بست آریا، پلاک ،۲ ساختمان پزشکان آریا، طبقه اول
شماره تماس 09120048120 – 09120303249

2. دکتر ابوالفضل افشار فرد

متخصص جراحی عمومی  و جراحی پستان

دکتر ابوالفضل افشار فرد، متخصص پستان و جراح سینه
آدرس مطب تهران، منطقه 3، محله قبا، شریعتی، بالاتر از حسینیه ارشاد، روبروی بیمارستان مفید پلاک1125، طبقه دوم
شماره تماس 02122846842

3. دکتر صمد خضری، متخصص پستان

متخصص جراحی عمومی و فلوشیپ جراحی سرطان

دکتر صمد خضری فلوشیپ جراحی سرطان

دکتر صمد خضری پس از اتمام دوره تحصیلی دکترای عمومی از دانشگاه شهید بهشتی به تحصیل در رشته تخصصی جراحی عمومی در دانشگاه شیراز پرداخت و پس اتمام تحصیل و اخذ دانشنامه و بورد تخصصی جراحی عمومی تحصیل خود را در رشته فوق تخصصی جراحی سرطان در دانشگاه شیراز ادامه داد و طی دوره مذکور به ویژه به مطالعه درمان و جراحی بیماران سرطان پستان، سرطان های گوارشی CRS+HIPEC پرداخت و مقاله وی در ژورنال MEJC در بیمار نتایج اعمال جراحی CRS+HIPEC بیمار در مرحله ی چاپ می باشد.

آدرس مطب تهران به آدرس سعادت آباد، میدان کاج، ابتدای سرو شرقی، مجتمع سعادت، طبقه 2 ، واحد 14
شماره تماس 09190409060 – 02122083642

4. دکتر پریسا عظیمی نژادان

متخصص جراحی عمومی – فوق تخصص جراحی پستان

دکتر پریسا عظیمی نژادان، جراح سینه

بیوگرافی:

من در تبریز در خانواده ای متوسط به دنیا آمدم . پدرو مادرم هر دو مهندس فوق لیسانس کشاورزی و کارمند بودند. من یک خواهر کوچکتر از خودم دارم. دوره ابتدایی و راهنمایی را در مدرسه بوعلی سینا تبریز که توسط خواهران روحانی فرانسوی اداره میشد به اتمام رساندم و فارسی و فرانسه را همزمان یاد گرفتم. دوره دبیرستان با خاطرات جنگ و بمباران توام بود. در سال 1365 با رتبه ممتاز از دبیرستان فارغ التحصیل شدم. همان سال در کنکور پزشکی قبول و وارد دانشگاه تبریز شده و در سال 1372 فارغ التحصیل شدم. در همان سال در امتحان ورودی تخصصی جراحی عمومی دانشگاه شهید بهشتی تهران شرکت کرده و قبول شدم و در سال 1378 فارغ التحصیل گردیدم.

بلافاصله در امتحان پره برد و بورد تخصصی جراحی قبول شدم. دو ماه بعد بعنوان جراح عمومی بیمارستان فیروز آبادی شهرری شروع به کار کردم. بعد از گذشت سالها هنوز در آن مرکز مشغول به کار هستم. از سال 1379 همزمان با شروع به کار دولتی، مطب شخصی ام را تاسیس کردم.

پس از طی چند سال و به دلیل احساس نیاز به کار فوق تخصصی برای تحصیل در رشته فوق تخصص جراحی پستان اعم از زیبایی و سرطان و بازسازی عازم آمریکا شدم و در شیکاگو شیوهای نوین جراحی سرطان پستان و بازسازی آن و نحوه اداره و راه اندازی کلینیک پستان را آموختم.در سال 1385به ایران بر گشتم و سال 1386 برای تکمیل آموخته هایم به فرانسه رفتم .دو سال ذر پاریس و نیس هر آنچه مربوط به پستان بوذ را یاد گرفتم .از جراحی میکروسکوپی گرفته تا سونوگرافی پستان، در انستیتو پستان پاریس کار کردم .

عضو جامعه جراحان پستان امریکا و انجمن سنولوژی فرانسه شدم. در سال 1388به ایران بازگشتم و کار خود را شروع کردم. پس از آن به صورت متوالی جهت به روز کردن اطلاعاتم در کنفرانسهای علمی در آمریکا و اروپا  در حیطه جراحی سینه شرکت میکنم.

آدرس مطب تهران، خیابان ولی عصر نرسیده به میدان ونک، خیابان چهاردهم گاندی، پلاک 11، طبقه چهارم
شماره تماس 02188873915

5. دکتر لعبت گرانپایه

متخصص جراحی عمومی و جراحی پستان

بیوگرافی:

دکتر لعبت گرانپایه، متخصص جراح عمومی بیمارستان سینا، سال هاست که با چهره ای متبسم مشغول ارائه خدمات آموزشی و درمانی است.
او متولد سال 1343 در شهرستان محلات است و از همان سال هایی که به دبستان ایراندخت شهرستان محلات می رفت دغدغه ای در ذهن می پروراند و با همین دغدغه راهی دبیرستان پروین اعتصامی شد.
با پایان یافتن تحصیلات متوسطه انگار هدف خود را به خوبی تعیین کرده بود و آن درمان و مددرسانی به بیماران نیازمند بود پس با همین هدف در سال 1361 تحصیلات عالی خود را در رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران آغاز و بعد از کسب مدرک پزشکی عمومی، رشته جراحی عمومی را به عنوان شاخه تخصصی خود انتخاب کرد و در سال 1373 به عنوان متخصص جراحی عمومی مشغول فعالیتهای درمانی و آموزشی شد.

دکتر لعبت گرانپایه در سال ها فعالیت خود خدمات خیرخواهانه بی شماری را به ثمر رسانده و با سازمان ها، گروه ها و زنجیره های خیرین پزشکی و درمانی همکاری نزدیکی داشته، او اینک یکی از اعضای تیم مدد ( مجمع داوطلبان درمانگر) و رئیس انجمن سبا ( انجمن سلامت بانوان) است و با 54 هزار ویزیت و یک هزار و 500 جراحی رایگان در مناطق محروم کشور به عنوان جراح نیازمندان شناخته می شود.

آدرس مطب شریعتی، خیابان دولت، بین چهارراه قنات و خیابان سنجابی، جنب بانک سپه، ساختمان بهاران، طبقه 1، واحد 1
شماره تماس 02122791373

6. دکتر نازی معینی

متخصص جراحی عمومی و جراحی پستان

بیوگرافی:

تخصص جراحی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی تهران ۸۷ -۸۳رتبه کتبی سوم بورد تخصصی ۱۳۸۷فعالیت بعنوان جراح پستان در کلینیک پستان جهاد دانشگاهی از سال ۸۹ وگذراندن دوره های متعدد اموزشی جراحی پستان عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران ۹۶-۹۲قبولی در ازمون پذیرش فلوشیپ فوق تخصصی جراحی پستان( جراحی زیبایی پستان یا  جراحی زیبایی سینه)  ۹۶دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و گذراندن موفق دوره مذبور.

آدرس مطب میدان توحید، ابتدای ستارخان، نبش کوچه عظیمی، پلاک 2، واحد 2
شماره تماس 09392333498

7. دکتر سید روح اله میری

متخصص جراحی عمومی و جراحی پستان

دکتر سید روح اله میری، جراح پستان و متخصص پستان

بیوگرافی:

متخصص جراحی گوارش-تیروئید و پستان فلوشیپ فوق تخصصی جراحی سرطان عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران جراحی و سر و گردن-تیروئید-انکولوپلاستیک پستان-دستگاه گوارش رحم و تخمدان ها و لاپاراسکوپی (جراحی بسته)

آدرس مطب تهران، خیابان فاطمی غربی، بعد از چهارراه کارگر، نبش سیندخت شمالی، پلاک 13، طبقه 3، واحد 9
شماره تماس 02191035574

8. دکتر حمیرا هوشمند سهی

متخصص جراحی عمومی و جراحی پستان

9- دکتر ماریا هاشمیان

متخصص جراحی عمومی و جراحی پستان

سوابق:

فارغ التحصیل تخصص جراحی عمومی از دانشگاه علوم پزشكی یزد

بیمارستان میلاد از سال ۱۳۸۱ تاکنون

بیمارستان محب کوثر از ۱۳۹۱ تاکنون

مرکز بیماری‌های پستان جهاد دانشگاه تهران از سال ۱۳۸۶ تاکنون

کلینیک سهند از سال ۱۳۸۴ تاکنون

افتخارت

شرکت در کنگره های بین المللی خارج از کشور در انگلیس و آمریکا و ایتالیا

گذراندن دوره های آموزشی اختصاصی درمان و بازسازی های مربوط به سرطان پستان در مرکز memorid slom ketenig (mskcc ) در نیویورک

فعالیت در بیمارستان تخصصی جراحی پستان در دوسلورف آلمان

فعالیت در بیمارستان تخصصی جراحی پستان در میلان ایتالیا

۳ مرتبه انتخاب به عنوان پزشک نمونه سال در بیمارستان میلاد و امام خمینی کرج

حضور و کار فعال در کلینیک نیایش واقع در میدان کاج سعادت آباد از سال 1390

آدرس مطب تهران، منطقه 2، بزرگراه همت، نرسیده به بزرگراه چمران، بیمارستان میلاد
شماره تماس 02184090

10. دکتر عادل یزدان خواه

متخصص جراحی عمومی – فوق تخصص جراحی پستان

دکتر عادل یزدان خواه، جراح سینه و متخصص پستان

بیوگرافی:

دانشیار جراحی عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران

فلوشیپ جراحی سرطان پستان از مرکز سرطان Moffitt ایالات متحده امریکا

عضو انجمن جراحان پستان امریکا از سال ۲۰۱۲

آدرس مطب خیابان ولیعصر، روبروی توانیر، کوچه بخشندگان، ساختمان آریا، طبقه سوم، واحد
شماره تماس 02188772185

در مورد متخصص پستان بیشتر بدانید

یکی از انواع رایج سرطان مخصوصا بین خانم ها، سرطان پستان است. پزشکانی که به افراد درگیر این بیماری کمک می کنند، جراحان پستان هستند.

اما نه فقط در این مورد، بلکه جراحان پستان طیف وسیعی از بیماری های پستان را درمان می کنند و جراحی های زیبایی و لیفت سینه نیز انجام می دهند. اگر می می خواهید در مورد متخصصان جراحی پستان بیشتر بدانید، ادامه این مقاله را از دست ندهید!

جراح سینه، که متخصص در درمان بیماری‌هایی مثل اکتازی مجرای سینه، هایپرپلازی مجرای سینه و سرطان ها و توده های درون پستان، است، نقش مهمی در تشخیص و درمان بیماری‌های مربوط به مجرای شیردهی و غدد لنفاوی دارد. جراح پستان، که تخصص و فوق تخصص در زمینه پستان دارد، می‌تواند به بهبود وضعیت بیمارانی که با این بیماری‌ها دست و پنجه نرم می‌کنند، کمک کند. آمار نشان می‌دهد که بیماری‌های پستان با افزایش سن، خصوصاً در دوران یائسگی که معمولاً بین 45 تا 55 سال رخ می‌دهد، افزایش می‌یابد. برای پیشگیری از بیماری‌های سینه، توصیه می‌شود که بانوان از میوه‌ها و خوراکی‌هایی مانند توت‌فرنگی و بادام استفاده کنند که غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها هستند. این مواد می‌توانند به کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های سینه کمک کنند.

متخصص جراح پستان چه کسی است؟

متخصص پستان، پزشکی است که در جراحی بیماری ها و مشکلات پستان تخصص دارد. جراحان سینه، بیوپسی سینه، لامپکتومی، ماستکتومی، بازسازی سینه و سایر روش‌ها را برای درمان بسیاری از بیماری‌های سینه از جمله سرطان سینه در مردان و زنان انجام می‌دهند. جراحان پستان همچنین از بیماران در معرض خطر ابتلا به سرطان سینه و کسانی که مشکلات غیرسرطانی مانند کیست سینه دارند مراقبت می کنند.

مقالات مرتبط: بهترین جراح ماموپلاستی در تهران

جراح سینه چه کارهایی انجام می دهد؟

  • سابقه پزشکی بیمار را ارزیابی می کند و با توجه به شجره نامه فرد، خطر سرطان سینه را ارزیابی می کند و معاینات فیزیکی را انجام می دهد.
  • تست های آزمایشگاهی و تصویربرداری را تجویز می کند و نتایج آنها را تفسیر می کند.
  • برای درمان داروها و مشکلات سینه، داروهای لازم را تجویز می کند.
  • روش های کم تهاجمی مانند بیوپسی با ماموگرافی را انجام می دهد.
  • انواع مختلف جراحی سینه شامل لامپکتومی، ماستکتومی و بازسازی سینه را انجام می دهد.
  • برای اطمینان از کسب بهترین نتایج، با سایر متخصصان همکاری نزدیک دارد.

مقالات مرتبط: لیست بهترین پزشک پروتز پستان

چه کسانی باید به جراح سینه مراجعه کنند؟

در بیشتر موارد، افراد زمانی به متخصص پستان مراجعه می کنند که پزشک عمومی یا سایر متخصصان، به وجود مشکلی در سینه مشکوک شوند و بیمار را به یک جراح سینه ارجاع می دهند. پزشکان اغلب بیماران خود را برای تشخیص و درمان یک توده مشکوک پستان یا تغییر در شکل یا بافت بافت سینه به جراح و دکتر پستان ارجاع می دهند. در این حالت، دکتر پستان وجود یا عدم وجود بیماری پستان را مشخص می کنند. در صورتی که مشکلی در سینه شما وجود داشته باشد، جراح وضعیت شما را ارزیابی می کند و تعیین می کند که آیا به جراحی نیاز دارید یا نه و چه نوع روشی درمانی برای شما مناسب است.

چه زمانی باید به جراح پستان مراجعه کرد؟

در صورتی که یکی یا چندتا از علائم زیر را تجربه می کنید، بهتر است یک دکتر متخصص پستان شما را ویزیت کند:

  • یک یا چند توده را در سینه خود احساس می کنید یا پزشک شما طی ماموگرافی توده ای را در سینه شما پیدا کرده است.
  • درد سینه‌ای دارید که به چرخه قاعدگی‌تان مربوط نیست.
  • تورم، قرمزی یا التهاب سینه دارید.
  • متوجه تغییر شکل یا بافت سینه شده اید.
  • متوجه تغییر در ظاهر یا بافت پوست سینه می شوید.
  • متوجه شده اید که مایعی از نوک پستان شما ترشح شده است.

جراح پستان چه بیماری هایی را درمان می کند؟

جراح پستان انواع مشکلات و بیماری های سینه را درمان می کند که عبارتند از:

  • کلسیفیکاسیون پستان

کلسیفیکاسیون پستان، رسوبات کوچکی از کلسیم در بافت سینه است. این بیماری بیشتر در زنان بالای 50 سال شایع است. علائم خاصی ندارد و معمولاً در ماموگرافی کشف می‌شود. در 98 درصد موارد، این رسوبات خوش خیم هستند و نیازی به درمان ندارند. اما در 2 درصد موارد، ممکن است نشان‌دهنده سرطان باشند. درمان این بیماری بستگی به نوع و میزان کلسیفیکاسیون دارد. در برخی موارد، پزشک ممکن است توصیه کند که بیمار برای پیگیری کوتاه‌مدت دوباره مراجعه کند. در مواردی که کلسیفیکاسیون‌ها مشکوک به سرطان هستند، پزشک ممکن است نمونه‌برداری از پستان را پیشنهاد دهد. درمان‌های دیگر ممکن است شامل شیمی‌درمانی یا پرتودرمانی باشد.

آیا باید نگران کلسیفیکاسیون پستان باشید و حتما آن را درمان کنید؟

نه همیشه. رسوبات کلسیم هنگام تقسیم و رشد سلول ها تشکیل می شوند. آنها به تنهایی بی ضرر هستند. تنها زمانی که باید نگران بود این است که کلسیفیکاسیون ها در نتیجه رشد و تقسیم غیر طبیعی سلول ها، مانند سلول های پیش سرطانی یا سرطان، باشد.

  • سرطان سینه

سرطان پستان در زنان بیشتر به دلیل چاقی، قرار گرفتن در معرض تشعشعات، مصرف الکل و غذاهای چرب، و عوامل ژنتیکی مانند جهش‌های خاص در ژن‌های BRCA1 و BRCA2 رخ می‌دهد. تشخیص این بیماری از طریق تست‌های آزمایشگاهی، تصویربرداری، ماموگرافی و بیوپسی انجام می‌شود. متأسفانه، میزان مرگ و میر ناشی از سرطان پستان در سال 2020 حدود 675 هزار نفر بوده است. در برخی موارد، “جراح و متخصص پستان” ممکن است تصمیم به برداشتن یکی از سینه‌ها بگیرد، این عملیات به نام ماستکتومی شناخته می‌شود و در مواردی که سرطان پستان در مراحل زودرس تشخیص داده شده است، مورد استفاده قرار می‌گیرد. درمان‌های جدیدی نیز برای سرطان پستان وجود دارد، مانند داروی “ارسو” (ErSO) که می‌تواند تومورهای بزرگ را به سرعت کوچک کند و داروی “اولاپاریب” (Olaparib) که می‌تواند به درمان صدها نفر که از بیماری سرطان پستان و سرطان پروستات رنج می‌برند، کمک کند.

  • نکروز چربی

نکروز چربی، یک بیماری است که در آن بافت چربی به دلیل از دست دادن جریان خون می‌میرد. این بیماری می‌تواند باعث ایجاد توده‌های سفت و گرد در ناحیه آسیب دیده مانند سینه ها شود. علائم آن شامل حساسیت، درد یا ناراحتی در ناحیه آسیب دیده، به ویژه هنگام لمس یا اعمال فشار بر توده ها، و تغییرات در پوست مانند قرمزی، کبودی یا فرورفتگی می‌باشد. تشخیص این بیماری معمولاً با رادیولوژی انجام می‌شود. اما متاسفانه، آمار دقیقی در مورد درصد ابتلا و بهبودی از این بیماری در دسترس نیست. درمان نکروز چربی ممکن است به شدت و محل بافت آسیب دیده بستگی داشته باشد. در برخی موارد، این عارضه ممکن است خود به خود بدون هیچ درمانی برطرف شود. با این حال، درمان پزشکی ممکن است در موارد شدیدتر، که ممکن است شامل دارو، جراحی، یا تخلیه ناحیه آسیب دیده باشد، ضروری باشد. همچنین، روش‌های نوین درمانی مانند درمان با پلاسما نیز وجود دارد.

بیشتر بانوان از نکروز چربی ترس دارند و مدام سوال می کنند؛ آیا نکروز از بین می رود؟

نکروز چربی بی ضرر است، بنابراین معمولاً نیازی به درمان یا پیگیری نخواهید داشت. در بیشتر موارد بدن به مرور زمان آن را تجزیه می کند. این ممکن است چند ماه طول بکشد. اگر توده بزرگ‌تر شد یا متوجه تغییرات دیگری در سینه‌هایتان شدید، مهم است که به پزشک عمومی خود مراجعه کنید.

از آنجا که توده چربی نکروز بیشتر شبیه به غده های سرطانی است، باید به تفاوت این دو بپردازیم:

حتی در ماموگرافی، پزشک شما ممکن است نتواند تفاوت بین نکروز چربی و تومورهای ناشی از سرطان سینه را تشخیص دهد. نکروز چربی تقریباً 3 درصد از تمام ضایعات پستان را تشکیل می دهد. گاهی اوقات، تنها راه تشخیص تفاوت بین این توده ها و سرطان سینه، انجام بیوپسی سینه است.

  • فیبروآدنوم

فیبروآدنوم پستان یک توده خوش خیم است که معمولا در زنان جوان زیر 30 سال رخ می‌دهد. علائم آن شامل احساس توده‌های گرد و نرم که قابل حرکت در زیر پوست هستند. برای تشخیص این بیماری، پزشکان از روش‌هایی مانند معاینه فیزیکی، سونوگرافی و ماموگرافی استفاده می‌کنند. درمان فیبروآدنوم معمولا نیاز به دارو ندارد و در صورت لزوم، از تکنیک‌های جراحی برای برداشتن آن استفاده می‌شود. این بیماری خطرناک نیست و اغلب توده‌های فیبروآدنوم تأثیری روی احتمال بروز سرطان سینه ندارند. با این حال، در صورتی که فردی دچار فیبروآدنوم کمپلکس باشد، ریسک ابتلا به سرطان پستان کمی افزایش می‌یابد. فیبروآدنوم در بیش از 9 درصد از جمعیت زنان گزارش شده است.

رایج ترین بیماری پستان در زنان چیست؟

فیبروآدنوم شایع ترین تومور خوش خیم در پستان است. اغلب در افراد بین 15 تا 35 سال رخ می دهد. اغلب به صورت توده سینه ای سفت، گرد، صاف و لاستیکی در معاینه پستان ظاهر می شوند.

جراح پستان چه آزمایشاتی را انجام می دهد؟

جراح سینه می تواند انواع آزمایشات تشخیصی از جمله سونوگرافی سینه، ماموگرافی و MRI (تصویربرداری رزونانس مغناطیسی) را تجویز کند یا انجام دهد. MRI تصاویر بسیار دقیقی از پستان برای تشخیص ناهنجاری ها ایجاد می کند.

منظور از ماموگرافی مشکوک چیست؟

انجام ماموگرافی یکی از راه‌های اصلی در تشخیص سرطان پستان است. گاهی در نتایج مربوط به ماموگرافی، توده‌هایی مشاهده می‌شوند که باید بررسی بیشتری درباره آن‌ها انجام گیرد. ماموگرافی با این گونه نتایج را اصطلاحا ماموگرافی مشکوک می‌نامند. چون توده‌های غیرعادی در بافت سینه مشاهده شده‌اند؛ اما هنوز درباره خوش خیم یا بدخیم بودن آن‌ها نمی‌توان نظر داد.

عمده توده‌هایی که در نتیجه ماموگرافی مشکوک یافت می‌شوند، در یکی از دسته‌های زیر قرار می‌گیرند:

  • توده‌هایی که احتمال بدخیم بودن آن‌ها بین 2 تا 10 درصد است.
  • تومورهایی که احتمال سرطانی بودن آن‌ها بین 10 تا 50 درصد است.
  • توده‌های مشکوکی که با احتمال 50 تا 95 درصد، سرطانی هستند.
  • بافت‌های مشکوکی که با احتمال بالای 95 درصد سرطانی و بدخیم هستند. این توده‌ها برای تایید قطعی باید نمونه برداری شوند.

اگر در ماموگرافی سینه توده‌های پستانی مشکوک مشاهده شود، باید نمونه برداری انجام گیرد. نوع نمونه برداری نیز بر اساس نظر پزشک معالج مشخص خواهد شد. نتیجه قطعی خوش خیم یا بدخیم بودن توده‌ها بعد از بیوپسی پستان تایید می‌گردد.

دکتر متخصص پستان، چه اقدامات و درمان هایی ارائه می دهد؟

جراح پستان روش ها و درمان های مختلفی را برای درمان بیماری ها و شرایط سینه انجام می دهند. به عنوان مثال ممکن است جراحان پستان در صورت لزوم، از تکنیک های کم تهاجمی از جمله جراحی لاپاراسکوپی استفاده کنند.

روش های رایج جراحی سینه عبارتند از:

  • آسپیراسیون برای تخلیه کیست سینه
  • بیوپسی با راهنمایی اشعه ایکس یا ماموگرافی برای تشخیص سرطان سینه و سایر بیماری ها
  • جراحی سرطان سینه شامل لامپکتومی برای برداشتن تومور سینه و ماستکتومی برای برداشتن کل پستان
  • ماستکتومی پیشگیرانه برای برداشتن سینه در افراد دارای ریسک بالای ابتلا به سرطان سینه. ماستکتومی پیشگیرانه خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش می دهد.
  • جراحی برداشتن غدد لنفاوی برای برداشتن غدد لنفاوی سرطانی نزدیک پستان
  • جراحی بازسازی سینه برای ترمیم و بازسازی سینه پس از ماستکتومی یا لامپکتومی

آموزش و تحصیلات جراح پستان

به طور معمول، یک جراح پستان یک جراح عمومی دارای گواهی بورد تخصصی است. یعنی جراح پستان، یک MD یا DO است که دوره های رزیدنتی جراحی را گذرانده و دانش و مهارت های تخصصی یک جراحی عمومی را دارد.

نکات نهایی در مورد بیماری های سینه

جراح سینه یا متخصص پستان، پزشکی است که از بیماران مبتلا به بیماری های خوش خیم(غیر سرطانی) و بدخیم(سرطانی) پستان مراقبت می کند. تمام جراحان سینه یک دوره رزیدنتی جراحی را به پایان رسانده اند. برخی از جراحان سینه آموزش های تکمیلی به نام فلوشیپ جراحی سینه را نیز به پایان رسانده اند.

در صورت مشاهده هرگونه ناراحتی یا مشکلی در سینه، باید در اسرع وقت به یک متخصص پستان مراجعه کنید تا مشکلتان رفع شود.


سفارش طراحی سایت پزشکی و تخصصی در سایت زیر:

  DrMohandes.com

دکتر پیج همراه همیشگی شما در لحظه های سخت انتخاب

مقالات مرتبط

2 دیدگاه دربارهٔ «بهترین جراح پستان در تهران»

  1. سلام من از نوک سینه چپم ترشح قهوه ای می یاد البته قهوه ای کمرنگ که نمیدونم خونی میشه کفت یا قهوه ای پیش دکتر متخص و جراح داخلی رفتم و سونو گرافی -ام ار آی -آزمایش از ترشح -ماماگرافی همه کار کردم ولی چیزی نشون نداد دوباره سونو گرافی رفتم گفتن که یک ضایعه ی غلیظ خیلی کوچیک بالای سینه ات تقریبا دو‌میلی متر دیده میشه که باید یا وکیوم بیوبسی و یا جراحی بازنمونه گیری انجام بشه تا مشخص بشه که علت چیه به نظرتون باید چه کار کنم ؟؟؟ وکیوم بیوبسی فقط تهران انجام میشه ولی جراحی باز اینجا هم میشه تو‌دوراهی موندم

    1. تیم پزشکی وبسایت دکترپیج

      ممنون از مطالعه مقاله ما
      برای راهنمای و خروج از دو راهی هر دو نمنه گیری انجام می شود اما در روش بیوبسی یک روش بهتر است و نیاز به جراحی باز که ممکن است مشکلات خود را داشته باشد ندارد.
      لذا ابتدا با پزشک خود مشاوره بگیرد تا بهترین روش را به شما تجویز بکند و در مقاله لیستی از بهترین ها را به شما معرفی کرده ایم.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا