در فروردین 1339 در تهران متولد شدم دوران تحصیلات ابتدایی و متوسطه را با موفقیت گذرانده و کنکور سال 1357 در رشته پزشکی دانشگاه تهران پذیرفته شدم. در سال 1359 ازدواج کردم و دارای 3 فرزند (2 دختر و یک پسر می باشم) دوره تخصص خود را در سال 1371 به پایان رساندم. فعالیت ویژه ام در زمینه لاپاراسکوپی میباشد که از دوران طرح شروع و تاکنون در این زمینه با جدیت فعالیت کرده ام و در راه اندازی بخش لاپاراسکوپی بیمارستان هدایت، بهارلو و آرش فعالیت نمودم و چند دوره نیز در استرالیا و آلمان گذراندهام.
تحصیلات
ابتدایی: دبستان کاخ، خیابان پزجم میدان توحید
راهنمایی: مدرسه راهنمایی بنیاد علایی، خ ستار خان خیابای نیایش
تحصیلات متوسطه: دبیرستان پیشاهنگ، میدان توحید
دوره پزشکی عمومی: دانشکده پزشکی دانشگاه تهران-1367
دوره تخصصی جراحی زنان زایمان: دانشگاه تهران 1371
دوره تحصیلات تکمیلی
گذراندن دوره ابزروری لاپاراسکوپی اپریتیو در ملبورن استرالیا نزد پروفسور کارل وود از 14 اگوست 2000 به مدت یک ماه
گذراندن دوره آموزشی لاپاراسکوپی پیشرفته در دانشگاه کیل المان از 17 الی 21 سپتامبر 2001
گذراندن دوره اموزشی ابزروری لاپاراسکپی هیستروسکپی در مونیخ المان 14الی18مارس 2005
گذراندن دوره اموزشی تحقیقات پزشکی در پزشکی اجتماعی از 2/8/77 الی 23/9/77 در دانشکده پزشکی
گذراندن دوره آموزشی لاپاراسکوپی و هیستروسکوپی پیشرفته در هامبورک آلمان آذر ماه 88
برگزاری دوره کوتاه مدت هیستروسکوپی از دانشگاه علوم پزشکی تهران
بعد از گرفتن مجوز برگزازی دوره کوتاه مدت هیستروسکوپی از دانشگاه علوم پزشکی تهران دوره های کوتاه مدت از مرداد 88 شروع بکار کرده است و با فواصل تقریبی هر 2 ماه یکبار بطور منظم و با ارائه برنامه دوره ای سالیلنه و اعلام آن توسط مرکز آموزش لاپاراسکوپی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار میشود.
از آن زمان تاکنون (بهمن 89 ) ما هشت دوره برگزار نموده ایم و در اسفند 89 نیز یک دوره دیگر اجرا می شود .
دوره های فعلی به صورت ارائه کلاس درس ، کار کارگاهی و عمل زنده می باشد ، که 2 روز آن در مرکز آموزش لاپاراسکوپی بصورت 6 عنوان درس تئوری و 4 ساعت کار کارگاهی مباشد که روز اول کار روی مولارژ رحم و انجام هیستروسکوپی تشخیصی همراه با برداشت سپتوم یا پولیپ می باشد و در روز دوم کار با رزکتوسکوپ و بردا شت میوم ساب موکوزال روی بافت حیوانی ( ران مرغ و …) میباشد و نبز عمل زنده و حضور در اتاق عمل هیستروسکوپی در بیمارستان آرش ارائه میشود که هرروز بین 6-10 کیس عمل میشود
در هردوره بین 15-16 نفر از متخصصین در این برنامه شرکت میکنند
در بررسی که در پائیز 89 پرسشنامه بین 78 نفر از همکاران متخصصین زنان که این دوره را گذرانده بودند توزیع شد به 13 نفر از انان دسترسی پیدا نکردیم ( انتغال تلفن و یا علل دیگر ) حدود نیمی از آنان در مراکزی مشغول بکار بودند که دستگاه هیستروسکوپ نداشتند و به دلیل عدم دسترسی به هیستروسکوپ نتوانسته بودند این عمل را انجام دهند و مابقی هیستروسکوپی را شروع و تا حد پولیپکتومی انجام دادند و 3 نفر میومکتومی میکردند و 6 نفر هم هیستروسکوپی انجام نمیدادند. پیشنهاد کلی برگزاری دوره های تکمیلی دیگر بود .