بیمارستان حضرت فاطمه
بیمارستان ها

شماره های تماس

شبکه های اجتماعی

مهارت های حرفه ای

آدرس

تهران، خیابان سید جمال الدین اسد آبادی ،خیابان بیست و یکم ،جنب پارک شفق ، مرکز آموزشی ودرمانی فوق تخصصی ترمیمی و جراحی پلاستیک حضرت فاطمه (س)

بیمارستان حضرت فاطمه

آخرین بروزرسانی: 5 بهمن , 1401

در سالهای قبل از 1354 ، در یک مسافرت رسمی محمد رضا پهلوی به واتیکان، با پاپ ملاقات میکند و پاپ متقاضی فعالیت کلیسای کاتولیک در ایران را می شود که محمد رضا برای اینکار پیشنهاد می کند که یک بیمارستان توسط پاپ احداث شود ، بنابر این کلیسای کاتولیک بنام Malta Cross یا Knights Hospitallers of St. John که در سال 1567 میلادی تاسیس شد که سابقه طولانی در ترویج مسیحیت در کشورهای مختلف را داشته است این بیمارستان در تهران بنام نوتردام دو فاطیما ساخته می شود و در سال 1354 افتتاح می شود .
این بیمارستان که در منطقه یوسف آباد در خیابان 21 بنا نهاده شد دارای چهار طبقه و شامل چهار بخش اطفال و زنان ، جراحی و داخلی آغاز به فعالیت می نماید ولی بیماران بستری در این بیمارستان توسط پزشکان اعزامی که ابتدا از ایتالیا و سپس از انگلستان و ایرانیان تحصیل کرده در انگلستان در یک درمانگاه در هشتگرد صورت می گرفته .
تمام علائم کلیسائی شامل صلیب در سقف غذاخوری و همه قسمتهای دیگر و حتی کلیه ظروف منقوش شده بودند . سیستم برق کشی هم انحصاری و به سبک انگلستان کار گذاشته شده بود که درنتیجه برای تعمیر می بایست این وسائل از انگلستان وارد می شد.
این بیمارستان دارای یک ساختمان با سه Suite در محوطه بنام Guest House در نظر گرفته شده بود که برای اقامت موقت پزشکان اعزامی خارجی در آن اقامت داشتند و سپس در آپارتمان های تجهیز شده و استیجاری در اطراف بیمارستان مستقر می شدند.
بجز بیماران اعزامی از هشتگرد دو وزارتخانه، یکی امور خارجه و دیگری شرکت نفت آن زمان هم با این بیمارستان قرارداد بسته بودند که کارمندان خود را برای چک آپ سالانه ارجاع می دادند.
تمام تجهیزات پیشرفته روز که در بیمارستان های تهران وجود نداشتند در این بیمارستان مورد استفاده قرار می گرفت از قبیل سیستم اطلاع رسانی Pager ، سونوگرافی و Dictaphone که برای گذاشتن یادداشت در پرونده بیماران که توسط منشی ها تایپ و پس از تایید توسط پزشکان مربوطه در آن زمان استفاده می شد .

پس از انقلاب شکوهمند اسلامی همه پزشکان و پرستاران بیگانه این بیمارستان را ترک و نیروهای جدید استخدام شدند و تمام امکانات در اختیار تام مردم مخصوصا مردم یوسف آباد قرار گرفت و سپس در سال 1358 بصورت یک بیمارستان آموزشی زیر نظر مجتمع آموزشی باتمانقلیج که به دانشکده پزشکی آیت اله طالقانی تبدیل شد واگذار شد .
در سال 1359با آغاز جنگ تحمیلی و نیاز به اختصاص تخت های بیمارستانی متناسب با تعداد مجروحین نیازمند به ترمیمی در نظر گرفته شد. پزشکان شاغل در بیمارستان شهید مطهری به این بیمارستان منتقل و این بیمارستان منحصرا به جراحی های ترمیمی و زیبایی در بخش های ناهنجاریهای مادرزادی و پلاستیک عمومی – بخش جراحی دست و میکروسکوپی و جراحی های جمجمه و فک و صورت و بخش زیبایی اختصاص داده شد . با گسترش ازدیاد جمعیت و شهرت بیمارستان در کشور این بیمارستان بصورت قطب جراحی های پلاستیک ، ترمیمی و زیبایی و مرکز ارجاع از تمام نقاط کشور می باشد که در حال حاضر با توسعه با توسعه و ساخت بنای جدید جنب ساختمان اصلی کلیه کلینیک ها و بخش های فیزیوتراپی و کاردرمانی و … به این قسمت ساختمان منتقل و همچنین از 80 تخت فعال هم اکنون به … رسیده است .

پزشکان مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امنیت ، استفاده از سرویس ریکپچای گوگل الزامی است که منوط به خط مشی رازداری و شرایط استفاده گوگل است.

پیمایش به بالا